fredag 30. januar 2009

Snåsakaillen har hjulpet meg og!!!Målløs etter å ha blitt helbredet fra kalde føtter.

Ved hele TRE tilfeller har jeg opplevd å bli helbredet av healeren fra Snåsa.

Den første gangen var når jeg begynte å blø fra underlivet sammen med smerter i korsryggen. Jeg spurte min mor, som er hjelpepleier om hva det kunne være. Hun mente det måtte være den svært vanlige kvinnelidelsen menstruasjon. Etter fem dager hadde jeg fortsatt menstruasjon, og desperat ringte jeg snåsakaillen. Etter en beroligende samtale, var det akkurat som om blødningene begynte å avta, og neste dag var de borte!!!

Den andre gangen var jeg så fyllesjuk at jeg holdt på å dø eller noe, så jeg sendte ham en sms. Noen pinex forte senere ble jeg så mye bedre!

Den siste gangen frøs jeg så forferdelig på føttene, så jeg sendte snåsakaillen en mail, og fikk svar. Han sendte meg et par magiske sokker i posten(4.500kr), i et ullaktig stoff. Skal si det hjalp!

3 kommentarer:

Engeline sa...

Åh, du må skrive til VG! Og, ikke minst, du må skrive og fortelle det til Bjarne Håkon også, han blir sikkert glad over å være i så godt selskap. Husk å få med bilde også, kanskje du får bli med opp på hotellrommet etterpå!

Anonym sa...

Så heldi du e!!! Hainnj joralf verke som en kjerne kar. Kossen farge like du best? Hvis du skulla vær en katt, kossen type å dame eller mainne katt?

Sunniva sa...

Ja, hehe,Bjarne skal jeg nok tvinne rundt lillefingern.