fredag 7. desember 2007

Øh koffor e du feminist enkli?Avis: Er du feminist?

Mona: "Nei, jeg føler meg for feminin til å være feminist. Jeg mener det er forskjell på menn og kvinner, og for meg er det å kle meg opp og spille på det feminine en del av det å være kvinne. Dessuten mener jeg det ikke er noe i veien med å bruke det ytre for å oppnå et mål. Det er en tanke som er vanskelig å fordøye for mange. Men hvis du bruker det du har for eksempel forretningsmessig, er det også en måte å være smart på."

Og her har vi en av grunnene. Til at jeg er feminist.

5 kommentarer:

Engeline sa...

Sunniva rocker! Lenge leve deg! Stakkers Mona.

Sunniva sa...

Ja, jeg er glad jeg ikke er henne. Synes det var søtt da hun gikk ut og sa at Aylar var et dårlig forbilde. Se hvem som snakker liksom. I dag var Mona Grudt på tv og syntes synd på fattige barn.

Engeline sa...

Skjønner jeg godt at hun synes. De er jo heldige som er så tynne at de ikke trenger å slanke seg, men de kunne da virkelig ha funnet litt rent vann å vaske seg i. Men de vet vel ikke bedre, stakkers.

Sunniva sa...

Ja, og hvis du skal besøke søte fattige barn i Afrika en gang, må du huske å medbringe en liten sprayflaske med vann på turen, for huden blir så tørr av flylufta. Legg sminkepungen lett tilgjengelig i bagen sånn at du kan rette på flyansiktet når du kommer på land igjen. Det kan også være lurt å ha en intimspray, ny truse og kjole som du kan skifte på doen, da vil ingen gjette at du har tatt fly. Og husk sovemaske, det er både elegant og praktisk.

Engeline sa...

stemmer! Men det er nok ikke jeg som skal fly, men solstrålen badeanden. Du får minne henne på slike livsnødvendige artikler som vannspray.