onsdag 14. januar 2009

Amstedamturen!

Vi har så smått lagt noen planer for Amsterdamturen vår. Først og fremst når vi skal dra og hva vi bør ta med og den slags. Amsterdam er visst kald i slutten av februar, da det stadig er sur vind der, derfor er lue og skjerf visstnok et tips. Videre er strekningene i sentrum korte, så det blir sikkert mye gåing fra museum til butikk til restautrant, derfor vurderer jeg å investere i et par nye sko fra Ecoo med polyretansåle. Det kan også hende jeg vil fotografere den fem dager lange begivenheten, så et digitalkamera, gjerne i rosa eller annen fjasete farge står på handlelista.

Så til planene for turen. Vi trenger nok ikke legge skjul på at dette i stor grad er en shoppingtur. Jeg planlegger i alle fall å tråle alle vintagebutikkene for solbriller, femtitallskjoler, emaljesmykker og skinnvesker. Ellers besøker vi sikkert de største kjedebutikkene, og jeg håper på å finne noen fine nisjebutikker. Jeg planlegger også turen innom et parfymeri, for å pleie min nye lidenskap, nemlig deilige dufter. (; Jeg skal også se etter de morsomme t-skjortene fra David and Goliat. (Er usikker på stavemåten.)

Men vi skal ikke bare shoppe såklart! Her skal det også spises. Vi har notert oss adrssene til restauranter med indonesisk og thai på menyen, og Idun har sagt pene ord om Ben and Jerrys-isbarer. Ellers mistenker jeg denne byen for å være et mekka for kakeelskere. Utover det skal vi nok avlegge de sangomsuste coffee-shop'ene et besøk...

Turen stopper forhåpentligvis ikke på cofee-shop'ene. Vi har store planer om å sjekke ut hva erotisk museum har å by på, og jeg har lovet Idun å bli med på samtidskunst-museet. Jeg skal prøve å lure Idun med på Van Gogh, det skal visst være en bra utstilling i kjelleren der. Øverst, i "taket" på samtidskunstgreia er det visst en bar. Lover godt. (; Når kveldene blir sene og vi har posene fulle av diversee kjoler og pynt, så ligger Amstedams natteliv for våre føtter. Jeg har blitt tipset om et sted som heter Melkweeg eller noe sånt, men flere tips mottas med takk.

Som dere kanskje forstår er forventningene store, og jeg lover dere en post om i hvilken grad virkeligheten levde opp til forventningene.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men eccosko e dyr og ikke fin på foten min har æ en sterk mistanke om :/

Sunniva sa...

For nå tull. Dem koste peng ja, men dem ser ut som andre sko. Du må bare kjøp rett modell.

Silje Kristin sa...

skal dere være der lenge eller? høres jo nesten slik ut på planene.. hehe..

Håper jeg får tid og penger til å dra på slik tur en gang i nermeste fremtid :)

Anonym sa...

Ja,vi skal være der i fem dager! :D Vi kunne jo dratt til stockholm ei langhelg på slutten av sommeren eller noe? Hvis det fins penger og tid.

Silje Kristin sa...

Ja det var jo ei stund det.. og det har du fortjent :)
Stockholm høres bra ut :) penger og tid blir det nok spart opp til den tid :)